• TIK Gymnastik

    • Home
    • News
    • Single News

Nyheder

Britta og Sandra vil give børnefamilier balance i krop og sjæl

I en travl hverdag med arbejde, legeaftaler og madpakker kan det være tiltrængt med en pause for både børn og voksne. Netop det er de to instruktører Britta Hald og Sandra Røgilds klar med på holdet ”Familieyoga”, når TIK Gymnastik åbner for en ny sæson efter sommerferien.

Yoga har længe været en populær disciplin for voksne, men nu kan børn også få glæde af yoga i TIK Gymnastik.

Yoga i børnehøjde
Instruktørerne Britta Hald og Sandra Røgilds står i spidsen for ”Familieyoga”, hvor børn fra 3 år til 6 år sammen med deres mor, far eller bedsteforældre kan prøve kræfter med de klassiske yogaøvelser – men i børnehøjde.

”Det er på mange måder yoga, som vi kender det fra voksne. Men tilsat leg, sjov og fortællinger, der skaber nærvær og kvalitetstid mellem barn og voksen. Selvom det er på børnenes præmisser, får de voksne også en masse ud af træningen,” siger Britta Hald.

En tiltrængt pause i hverdagen
Med yoga lærer børn og voksne deres krop at kende på en ny måde, der giver kropsbevidsthed, god motorik og redskaber til at finde balance i krop og sjæl.

”Det er vigtigt for både børn og voksne at lære, hvordan man skruer helt ned. Jeg arbejder selv som pædagog og bruger elementer fra yogaen som metode til at give børnene en pause i hverdagen, der både afstresser og giver ro,” siger Sandra Røgilds.

Yoga er populært – også i TIK Gymnastik
Yoga for voksne er populært i foreningen, hvor der i den kommende sæson er hele to hold hver uge. I år bliver programmet udvidet med familieyoga, men også med yoga for 7-9 år og 10-13-år dog uden forældre.

”Vi er velsignede med dygtige og engagerede instruktører i foreningen. Det betyder, at vi igen i år kan byde på en masse godt til store og små i TIK Gymnastik. Vi stræber efter at have noget for alle, og det er vi i den grad lykkes med i år. Det skal være sådan, at man kan gå til gymnastik, mens man ligger i mors mave og blive ved hele livet,” siger Jette Poder, der er formand for TIK Gymnastik.

Kom med
Se tid og sted for familieyoga og alle de andre tilbud i foreningen på hjemmesiden, hvor tilmeldingen til den kommende sæson er åben: www.tik-gymnastik.dk

Comments are closed.