• TIK Gymnastik

    • Home
    • News
    • Single News

Nyheder

Nye corona-retningslinjer

OPDATERING den 20-11-20: Forsamlingsforbudet er blevet forlænget frem til den 13. december. Det betyder, at vi frem til jul fortsætter med de ændringer på holdene, som er sat i værk nu. Læs om dem i denne tekst. Det betyder også, at vi i denne periode ikke kan optage nye medlemmer.

Hold for børn og unge og forældre/barn-hold
Hold for børn og unge under 21 år kan fortsætte uændret. Det er også muligt at fortsætte forældre/barn hold, da der gerne må være ’de nødvendige voksne over 21 år til at afvikle aktiviteten forsvarligt’.
Der er derfor ingen ændringer for disse hold.

Voksenhold
På voksenhold må der max være 10 personer over 21 år på et hold inkl. Instruktør. Det betyder, at vi har måtte ændre alle vores hold på forskellig vis. Der er taget højde for muligheden for at skaffe plads til flere hold, samt hvad der er muligt for instruktørerne.

Nogle hold er delt op, så instruktøren laver 2 eller 3 lidt kortere hold på nye tidspunkter, mens medlemmerne på andre hold træner hver anden uge. På nogle små hold skal deltagerne tilmelde sig hver gang til instruktøren. Så kommer de første 9 med og resten (max 2-3 stykker) må afvises. Det er i forvejen typisk ikke alle, der kommer hver gang på et hold, så det rammer forhåbentligt meget få medlemmer.

Det er ærgerligt, at vi ikke kan tilbyde den almindelige træning i de næste fire uger, men alternativet er aflysning, hvilket ville være rigtig værre.

Husk det nu
Pas på jer selv, hinanden og instruktørerne. Husk de gode råd: Bliv hjemme, hvis du er syg eller sløj, sprit hænderne, sprit redskaberne, nys i ærmet og hold afstand.

Comments are closed.