Er du på barsel?

Så har vi det perfekte tilbud til dig, der vil i form efter fødslen og styrke dit barns motorik sammen med andre, der er på barsel.

Instruktør og jordemoder Gudrun er 100 meter mester i at tage hensyn til kroppen, til baby og til dig, der lige er blevet mor. Når du tilmelder dig I form efter fødsel, tilmelder du dig otte gange, og du kan begynde, når det passer dig og din guldklump.

I form til fødsel træner onsdage 12.30 til 14.00 i Taastrup Idræts Center

Læs mere og tilmeld dig👉https://tik-gymnastik.dk/holdsider/i-form-efter-foedsel/

Tilmelding til sæson 2022-2023

Nu kan du tilmelde dig og din familie til gymnastik hos TIK Gymnastik.

I den kommende sæson kan du vælge mellem 44 hold. Holdene er en forrygende blanding af velkendte hold og helt nye hold, og der er noget for hele familien.

Vi kan fx friste med:

👦👧Børnehold – både med og uden voksne

🤰Hold for gravide

🧑‍Hold for børn med særlige behov

👶Efterfødselshold

🤸‍♂️Springgymnastik

🏅RSG

🏒Floorball

💪Hold for voksne, fx yoga, HIIT, pilates og ikke mindst det helt nye mandehold

Vi glæder os til at byde dig velkommen i TIK Gymnastik 💙 Find dit hold 👉www.tik-gymnastik.dk

Du kan også se mere på vores Facebookside eller læse programmet her som pdf-fil

Du kan stadig nå det

Nu kan du tilmelde dig og din familie til gymnastik hos TIK Gymnastik.

I den kommende sæson kan du vælge mellem 44 hold. Holdene er en forrygende blanding af velkendte hold og helt nye hold, og der er noget for hele familien.

Vi kan fx friste med:

👦👧Børnehold – både med og uden voksne

🤰Hold for gravide

🧑‍Hold for børn med særlige behov

👶Efterfødselshold

🤸‍♂️Springgymnastik

🏅RSG

🏒Floorball

💪Hold for voksne, fx yoga, HIIT, pilates og ikke mindst det helt nye mandehold

Vi glæder os til at byde dig velkommen i TIK Gymnastik 💙 Find dit hold 👉www.tik-gymnastik.dk

Du kan også se mere på vores Facebookside eller læse programmet her som pdf-fil

Man var aldrig i tvivl om, hvad Vibeke mente

Mindeord om Vibeke Franzen

2. august 2022 mistede TIK en ægte ildsjæl, da Vibeke Franzen sov stille ind i sit hjem. Vibeke var min træner, da jeg som ung var RSG-gymnast i TIK Gymnastik. Her tvivlede jeg aldrig på hendes dedikation, og jeg var heller aldrig i tvivl om, hvad hun mente. Det var der vist ingen, der gjorde. Hun har givet mig lige så mange klap på skulderen, inden jeg gik på gulvet til konkurrencer, som hun har givet mig skideballer. For hun krævede meget af os gymnaster, men hun havde altid øje for vores potentialer og
evner.

Vibeke var selv en dygtig gymnast, og da hun kom til TIK var det med drømmen om at udvikle to discipliner af gymnastikken – Rytmisk Sports Gymnastik og Grand Prix, både i Taastrup og i hele Danmark. Hun arbejdede utrætteligt for det, og det skete med hård træning, disciplin og stålsatte holdninger.
Man må sige, at det lykkedes. Som træner vandt hun mange mesterskaber, og hun var som landstræner for sin datter med til De olympiske lege i 1988.

Vibeke var en sand kunstner, og hun havde en uovertruffen evne til at få ideer og ikke mindst til at realisere dem.

I 1996 fik hun ideen til TIK Veteransport og med sin høje arbejdsmoral og disciplin, startede hun afdelingen op. Det var ikke alle, der kunne se fornuften i en afdeling for seniorer i TIK. Men det skulle vise sig at være en fremragende ide, som mange andre foreninger efterfølgende har gjort hende kunsten efter. TIK Veteransport er nu den største afdeling i TIK med fokus på fællesskab, glæde og bevægelse, hvor Vibeke var formand indtil april 2022.

Vibeke har i sine mange år i foreningslivet fået mange priser for sit store arbejde, fx i 1984 og 1998 fik hun Eiler Olsen mindepokal i TIK Gymnastik. Hun blev også æresmedlem i TIK.

Vi vil huske Vibeke for hendes energi, holdninger og iderigdom. Selvom hun ikke længere er blandt os, har hun sat sit aftryk på TIK. Aftryk vi er hende dybt taknemmelige for.

Ære være hendes minde.

På vegne af Taastrup Idræts Klub
Æresmedlem Marlene Fleischer

Vibeke Franzen begraves fra Vor Frelsers Kirke på Christianshavn fredag 12. august kl. 11.30 med jordfæstelse på Vor Frelsers Kirkegård på Amagerbrogade 33-35 og med mindesamling i restaurant “Kareten”, Hollænderdybet 1.

Sommeren summer i TIK Gymnastik

Tiden flyver, når man har det sjovt. Inden vi ser os om, er det igen tid til en ny sæson i TIK Gymnastik. Men inden vi kommer så langt, er der godt nyt til børn og voksne. Vi er nemlig klar med tre sommerhold.

Indendørstræning for voksne

Har du lyst til at prøve forskellige træningsformer, så er sommertræning helt sikkert noget for dig. Her får du nemlig mulighed for at prøve fx cirkeltræning, pilates, step, yoga og coretræning med flere af vores dygtige instruktører.

Tid: mandage kl. 17.30 – 18.30 og onsdage 18.30 – 19.30. Begge dage i Sal E i TIC.

Pris: 250 kr. – giver adgang til alle dagene i perioden 2. maj 2022 til 8. juni 2022

Tilmelding: https://tik-gymnastik.dk/holdsider/voksenhold/

Udendørstræning for voksne

Vil du nyde sommeren under den blå himmel og med luft under vingerne, så kom med. Vi træner alle kroppens muskler og øger konditionen med pulstræning. Vi bruger egen kropsvægt og træner ved og med de ting, der er på TIC’s område. Vi mødes foran svømmehallen. Medbring gerne en måtte – græsset kan være vådt, men det regner aldrig mandag eftermiddag\uD83D\uDE0A

Tid: mandag kl. 17.15 – 18.30 udendørs på TIC’s område fra 2. maj til 20. maj

Pris: 125 kr.

Tilmelding: https://tik-gymnastik.dk/holdsider/voksenhold/

Sommersjov for børn og voksne

Kom til Sommersjov på Parkskolen. Vi er klar med en omgang kvalitetstid med høj puls og masser af grin. Sommersjov er for børn i alderen 3 til 7 år sammen med en voksen.

Vi laver spændende redskabsbaner og sjove lege, hvor både store og små får sved på panden, og alle kan være med. Det betyder også, at både børn og voksne skal være aktive sammen – vi lover, det bliver sjovt!

Sommersjov er gratis og kræver hverken tilmelding, højt kondital eller smart tøj – men det hele foregår på bare tæer.

Vi har dog kun plads til 25 børn med EN voksen pr. barn, så det er først til mølle på dagen. Vi vil nemlig gerne sikre os, at det bliver en god oplevelse for alle, derfor kan vi ikke være flere.

Vi ses på Parkskolen 23. maj, 30. maj, 13. juni og 20. juni fra kl. 16.30 – 17.30.

Sæsonen slutter og en ny planlægges

Den indeværende sæson er ved at være slut.
1. maj har vi opvisning og så går holdene på sommerferie.

Nu får vi snart at vide hvilke tider og lokaler, vi kan råde over i den kommende sæson, så vi kan få lavet et nyt spændende program. Det er altid et stort puslespil at få det hele til at gå op. Der vil være mange hold, der fortsætter, der vil være helt nye hold, og der vil være gamle hold på nye tider.

Omkring midt i juni udkommer programmet. Vi annoncerer det her på hjemmesiden og på Facebook. Så husk at holde øje.

Generalforsamling i TIK Gymnastik

Siden 1906 har engagerede medlemmer og frivillige i TIK-Gymnastik bevæget mennesker i alle aldre i et stærkt fællesskab.

Som medlem er du med til at føre denne tradition videre. Så kom med, når der er generalforsamling i TIK Gymnastik tirsdag den 1. februar 2022 kl. 20.00 i Klubhuset, Taastrup Idræts Center. Det er blandt andet her, du kan få indflydelse på den retning, klubben skal bevæge sig i.

Dagsorden iflg. vedtægterne.

Forslag skal sendes til bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen på kontakt@tik-gymnastik.dk.