Glædelig jul

Julen er glædens og håbets tid. Det er godt at huske på nu, hvor et øget smittetal forstyrrer julefreden. Vi håber stadig, at denne sæson bliver uden det store corona-bøvl. Selvom vi lige nu skal minde os selv og hinanden om håbet, glæden og troen på, at 2022 bliver uden alt for mange restriktioner.

I bestyrelsen i TIK Gymnastik vil vi gerne takke vores fantastiske frivillige instruktører for at holde fast i fællesskabet og byde velkommen til den nye sæson med varme og begejstring. I har i denne og især i sidste sæson skulle forholde jer til skiftende retningslinjer, spørgsmål og usikkerhed. Det har I taget med oprejst pande og masser af gå på mod. I er guld værd.

Vi vil også gerne takke alle jer aktive, der hver eneste uge møder op til træning, er med til at styrke fællesskabet og bakker op om instruktørerne og foreningen. Vi er så glade for jer, der har lyst til at være med. Og vi er heldige, fordi vi hver sæson kan byde velkommen til både nye og gamle medlemmer, der vil være med i fællesskabet. Tak for jer.

Vi glæder os til et aktivt 2022 i jeres selskab.

Med ønsket om en glædelig jul og et forhåbentligt corona-frit nytår

Bestyrelsen i TIK Gymnastik