Gymnastik for gravide

Kom i form før fødslen

Vi starter timen med lidt snak, venepumpeøvelser, bækkenbundstræning, derefter følger opvarmning og fysisk træning som kan variere lidt fra gang til gang, alt efter instruktørens humør.

Det består typisk af noget Effekttræning, styrketræning og pulstræning herunder måske lidt dans. Alt træningen tager udgangspunkt i, at man skal kunne være med, uanset hvor meget man før har trænet, og der tages selvfølgelig højde for, at man er gravid.

Vi har det sjovt og hyggeligt, og man bliver klædt godt på til fødslen, og man bliver meget kropsbevidst og får masse af viden om, hvad man selv kan gøre før og under fødslen for at få en så god en fødselsoplevelse som muligt.

Vi har meget fokus på at forebygge graviditetsgener og kører hver gang et fast program for netop dette, så man hurtigt kan huske det og lave øvelserne der hjemme.

Indimellem instrueres i forskellige teknikker til afspænding og smertelindring i graviditeten og til brug under fødslen.

Der er løbende tilmelding, selvom der ved tilmelding står datointervaller, så det er bare at sende en mail når man gerne vil starte.

Har du spørgsmål til holdet så send en mail til gymnastikforgravide@gmail.com